Energielabel kantoorgebouwen

Het berekenen van het energielabel van kantoorgebouwen kunt u met een goed gevoel overlaten aan Veenland Bouwmangement bv. Al meer dan 30 jaar is eigenaar Sjon van der Veen bezig met het onderzoeken van nieuwe bouwmethodieken en organisatieprocessen. Ook treedt hij regelmatig op als consultant bij verschillende organisaties.

Een energielabel voor kantoorgebouwen laten berekenen

Veenland Bouwmangement bv bestaat sinds 2000 en wij hebben sindsdien al heel wat expertise in huis, waardoor wij de juiste vragen kunnen stellen aan onze klanten. Wij zijn gespecialiseerd in alle aspecten die bij het bouwmanagement komen kijken. Dit houdt in dat u heel wat taken bij ons onder kunt brengen. Een van onze taken is het uitvoeren van keuringen:

  • Hieronder vallen onder andere het opstellen van een energie label voor bijvoorbeeld kantoorgebouwen;
  • Maar ook het opstellen van bouwkundige keuringen.

Daarnaast kunnen wij u bijstaan bij de financiële zaken. Wij kunnen een raming van de kosten opstelling bij het voorlopige ontwerp en tijdens het uitvoeringsproces bewaken wij het proces. Veenland Bouwmangement bv heeft al in veel regio’s in Nederland bouwprojecten uitgevoerd, waaronder in Zeewolde, Rotterdam-Nesselande, Gouda, Woerden en Utrecht.

Energielabel opstellen

Wilt u graag een energielabel voor kantoorgebouwen laten opstellen, neem dan gerust contact op met Veenland Bouwmangement bv op door even te bellen naar het telefoonnummer: 0348416601. Via onze website ziet u ook onze specials waaraan wij mee kunnen werken.


Ook interessant:
Eigen huis ontwerpen en bouwen | Bouwkundige keuring laten uitvoeren | Vrijstaande woning bouwen | Energiezuinige woning bouwen | Energielabel overheidsgebouwen